تجربه حمل و نقل شهری هر روزه در مواجه با ترافیک ناشی از کندن خیابان ها و معابر است. یک بار برای کارگذاری لوله گاز، چند ماه بعد برای جایگزینی لوله فاضلاب با لوله با قطر بزرگتر، چند هفته بعد برای تعمیر شکستگی لوله آب. که در مجموع کل سال را با یک معبر کنده شده، ترافیک کند و از بین رفتن ارزش تجاری آن منطقه مواجه خواهیم بود.
بعد از اتمام این پروژه ها چند روز بعد به دلیل خرابی در چند سانتیمتر جلوتر باز این چرخه تا بینهایت ادامه پیدا میکند. برای همین است که محیط های شهری ما که قرار بود محل آسایش و زندگی ما باشد شبیه یک کارگاه عمرانی بزرگ شده است.
در حدود بیست سال است که در شهرهای پیشروی دنیا حفاری سطح زمین و ایجاد ترانشه برای لوله گذاری، کابل گذاری و ... و نیز تعمییر این لوله ها روشی منسوخ قلم داد می شود. امروزه روش های با نام بدون ترانشه معرفی شده اند که بدون نیاز به بریدن سطح زمین این عملیات را به راحتی انجام می دهند.
به طور مثال روش های لوله رانی به مجموعه تکنیک هایی گفته می شود که با ایجاد دو سوراخ ابتدا و انتهای خط لوله، لوله را درون زمین قرار می دهد. روش ها و ماشین آلات مختلفی برای لوله رانی موجود است مانند لوله رانی کوبشی، لوله رانی به روش سوراخ کاری، حفاری افقی و ... . که در پست های بعدی معرفی می شوند. ما از این روش ها بصورت موفق در پروژهای مختلف استفاده نموده ایم که گزارش های تصویری و جزییات فنی آنها ارائه خواهد شد.
با ما در تماس باشید
- ۹۶/۰۵/۰۲